skip to Main Content
Website
Webshop
Responsive
Social Media
Website - Uw online identiteit

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Dit geldt ook voor uw online identiteit! Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf! Deze moet er dan ook zo professioneel mogelijk uitzien om van een bezoeker een klant te maken. Ik kan ervoor zorgen dat de uitstraling van uw bedrijf terug te vinden is in uw website!

Webshop

Een webshop is de manier om in deze tijd je producten aan te bieden aan een groot publiek! Ik kan u helpen om een webshop online te zetten die precies bij uw bedrijf en producten past. Ik streef ernaar om uw webshop zo snel mogelijk op te zetten zodat u snel kunt beginnen met verkopen!

Social Media ondersteuning

Social media is een zeer belangrijk aspect voor uw onderneming. Facebook en Twitter zijn de nummer 1 methodes om uw klanten te bereiken. U kunt bijvoorbeeld vertellen over acties of veranderingen in uw assortiment!

Ik kan dit werk voor u uit handen nemen! Van het opzetten van een professionele bedrijfspagina tot het onderhouden van uw Facebookpagina, u bent bij mij aan het juiste adres!

Responsive

Websites worden steeds vaker bezocht via smartphones. Daarom is het van essentieel belang dat je website ook goed overkomt op een mobiele telefoon. Ik zorg ervoor dat uw website zowel op een desktop scherm als op een tablet of smartphone goed zichtbaar is en professioneel overkomt!

Webdesign opdrachten

Bekijk hier eerder gemaakte Webdesign opdrachten